ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

Για την οποιαδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου σας, από την πιο μικρή γρατζουνιά, λακούβες από χαλάζι ή πέτρες εώς την πιό μεγάλη, το φανοβαφείου ΣΕΡΗΦ είναι ικανό να ανταπεξέλθει χάρη στην πολυετή εμπειρία του και εκπαίδευσή του.Το αυτοκίνητό σας, χάρη στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, προσφέρουν ασύγκριτο ποιοτικό αποτέλεσμα αντίστοιχο της αρχικής εργοστασιακής κατασκευής του αυτοκινήτου σας.

Ειδικοί στην επιδιόρθωση χτυπημάτων με βεντούζα, στη συγκόλληση πλαστικών μερών, στην επισκευή ηλεκτρικών παραθύρων και στη σφυρηλάτηση και εξοπλισμένοι με εκσυγχρονισμένα συστήματα αντιμετώπισης, προσφέρουμε ποιοτική, ταχεία και οικονομική αποκατάσταση των ζημιών του οχήματός σας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε το αυτοκίνητο σας στο χώρο μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Καλύμπρα – Επαναφορά Σασί

Το φανοβαφείο ΣΕΡΗΦ διαθέτει επαγγελματικό, ολοκληρωμένο και σύγχρονο εξοπλισμό για να επαναφέρει το αυτοκινητό σας στην εργοστασιακή του κατάσταση. Χρησιμοποιώντας σύστημα ευθυγράμμισης σασί (καλύμπρα) για βαριές επισκευές καθώς επίσης και ειδικό εξοπλισμό ηλεκτρικής ψηφιακής συγκόλλησης (ηλεκτρική πόντα) για κολλήσεις ακριβώς όπως οι εργοστασιακές.

Εγγυόμαστε άρτια αποτέλεσματα ώστε το αυτοκίνητο σας να κυκλοφορεί με ασφάλεια μετά την επισκευή.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς με σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στη τεχνολογία των μηχανημάτων διάγνωσης και επισκευής και είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί με επιτυχία στο πιο δύσκολο πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίσετε.

Το φανοβαφείο ΣΕΡΗΦ, σεβόμενο τους πελάτες του, παρέχει πάντα τις καλύτερες και οικονομικότερες υπηρεσίες.

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ :

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Έχοντας από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας μας σταθερή συνεργασία με μεγάλα ονόματα της ιδιωτικής ασφάλισης ( INTERSALONICA , ΟΜΙΛΟΣ NEQUS BROKERS , ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ , ΦΙΛΗΣ GLASS , ΝΙΚΗΤΑΣ κ.α.) , μπορούμε να αναλάβουμε κάθε περιστατικό μέσω όλων των ασφαλιστικών εταιριών χωρίς καμία χρηματική επιβαρυνση για τον πελάτη ή οποιαδήποτε άλλη ταλαιπωρία.

Έχουμε πάντα ως γνώμονα τον ικανοποιημένο πελάτη και την παρούσα κατάσταση , και γι’αυτό προσφέρουμε εγγυημένα το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Είμαστε στη διάθεσή σας για ότι χρειαστεί προκειμένου να μείνετε ευχαριστημένοι.